Tennis hoodie - 050 Groningense tennishelden

Artikelnummer: 0096-tennishoodie-groningen-Z209M
Artikel 15 van 78
€ 54,95 (inclusief btw)

Een stijlvolle tennis hoodie van 100% biologisch katoen met een opvallende print en de tekst 050 Groningse tennishelden. De tennis hoodie heeft een heerlijk zachte capuchon die je met stevige koorden (met lederen details) aan kunt trekken en een extra hoge kap aan de voorzijde. Het comfortabele materiaal zorgt ervoor dat je zelfs in het heetst van de strijd in Groningen droog en koel blijft.

Organic tennis hoodie - 050 Groningense tennishelden

De tennis hoodie heeft 2 geïntegreerde steekzakken en is te bestellen in zwart en naturel. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen en is ook in grotere aantallen als maatwerk te bestellen tijdens de KNLTB competite of bijvoorbeeld als verenigingskelding voor je tennisvereniging in Groningen.

  • 100% biologisch katoen
  • Hip 050 tennis design
  • Geïntegreerde steekzakken

Wasvoorschrift organic tennis hoodie - Groningen

  • Hoodie binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennis hoodie niet in de droger of strijken i.v.m. print

Maatvoering hoodie biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Groningen

Tennis je graag in Groningen, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Groningense tennisverenigingen waar je lid kunt worden. En... je valt natuurlijk extra op met een hippe tennis Groningense hoodie van Grandslam tennis.

Tennis verenigingen in Groningen

Tennisvereniging G.T.V. Van Starkenborgh - website G.T.V. Van Starkenborgh // Tennisvereniging G.L.T.V. Cream Crackers - website G.L.T.V. Cream Crackers // Tennisvereniging Groninger Lawn Tennis Bond - website Groninger Lawn Tennis Bond // Tennisvereniging G.S.T.C. - website G.S.T.C. // Tennisvereniging Tam - website Tam // Tennisvereniging S.P.R. - website S.P.R. // Tennisvereniging T.C. Veracket - website T.C. Veracket // Tennisvereniging L.T.C. Hoogkerk - website L.T.C. Hoogkerk // Tennisvereniging GSV Be Quick 1887 - website GSV Be Quick 1887 // Tennisvereniging Tennis- en Squashclub Haren - website Tennis- en Squashclub Haren // Tennisvereniging Zuid-Noordwolde e.o. ZNEO - website Zuid-Noordwolde e.o. ZNEO // Tennisvereniging De Marsch - website De Marsch

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel