I'll let my racket do the talking - John Patrick McEnroe

Een beroemde uitspraak van natuurlijk niemand minder dan John McEnroe, ik laat vooral mijn "muis spreken" in deze webshop. Naast "standaard designs" probeer ik ook een ander soort ontwerpen te gaan maken. Voorlopig breng ik deze designs dan ook onder in een aparte sectie van de webshop.

De specials bestaan vrijwel allemaal uit maatwerk, zo vindt je het misschien leuk om met je team een eigen design te hebben. Voor aanvragen m.b.t. deze mogelijkheden of meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of kijk bij de voorbeelden onder het menu item "TEAMKLEDING". Het is natuurlijk ook mogelijk om met je team een bestaand ontwerp meerdere keren te bestellen.

Ook heb ik inmiddels enkele verenigingsontwerpen gemaakt, dat is bijvoorbeeld erg leuk wanneer de vereniging een lustrum heeft te vieren. Deze ontwerpen maak ik samenwerking met de vereniging zodat beide partijen hier profijt bij hebben. Onder het menu item "VERENIGINGEN" zijn inmiddels enkele voorbeelden te vinden.

Onder het menu item "WOONPLAATS" vindt je inmiddels enkele voorbeelden van designs die vooral gerelateerd zijn aan het kengetal van een woonplaats of het stadswapen van een plaats waar de betreffende vereniging is gevestigd. Zo heb ik -omdat ik zelf werk en woon in Rotterdam- het afgelopen jaar al best veel 010 truien en shirts verkocht. Op dit moment ben ik druk bezig om ook voor tennisliefhebbers uit Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Groningen dit soort designs te ontwerpen. Ben je woonachtig in een plaats die er nog niet in voorkomt maar lijkt het je erg leuk om zo'n trui aan te schaffen, stuur een mailtje en dan maak ik voor die betreffende woonplaats een design!

© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel