Ruilen of retourneren
Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Stuur de artikelen inclusief het retourformulier naar:

You cannot be serious!
o.v.v. RETOUREN
Satijnbloem 39
3068 JP - ROTTERDAM

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Let op! You cannot be serious! accepteert geen verantwoordelijkheid voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending. Wij adviseren daarom om retouren terug te sturen met een track and trace code.

LET OP!!!!!
Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan. 

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst. Dit voorkomt teleurstelling en hopelijk retourzendingen;)

© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel