You cannot be serious!

In 1984 zat ik op een warme zondagmiddag urenlang voor de TV. Tennis kijken... John McEnroe tegen Ivan Lendl tijdens de finale van Roland Garros

McEnroe verloor maar als een echte “rockstar” maakte hij de meeste indruk... brutaal, boos, bij vlagen gek maar bovenal een kleurrijke en briljante tennisser.

Deze grandslam finale en het design op Lendl’s shirt vormen de inspiratie voor mijn eigen designs. Gemaakt met liefde voor de mooiste sport die er is, grafische vormgeving, kunst, mijn idool Stefan Edberg én "rock and roll met een vleugje John McEnroe".

Voor alle grafische en typografische ontwerpen geldt dat deze gemaakt zijn door ondergetekende, ook heb ik een aantal gebruikte fonts zelf ontworpen. Daarnaast ben ik natuurlijk een groot liefhebber van de tennissport en die twee eigenschappen probeer ik sinds afgelopen jaar samen te brengen in een eigen webshop.

De eindfases van de grandslams zijn voor mij als tennisliefhebber écht een absolute "must". Vrij nemen en kijken, kijken, kijken en het is echt zo; "Voor tennis kom ik 's nachts mijn bed uit". Het heeft even geduurd maar het eerste resultaat is er nu dan écht! 
 

© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel