Tennistrui - 050 Groningen + grandslam steden

Artikelnummer: 0095-tennistrui-groningen-steden-Z208M
Artikel 14 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Sportieve tennistrui met de opvallende borstprint Groningen + de 4 grandslam steden; New York, London, Paris en Melbourne. De tennistrui is van 100% biologisch katoen en kan dubbelzijdig gedragen worden. Met deze opvallende trui laat je je liefde voor de stad Groningen zien en je liefde voor de tennissport. De trui houdt je lichaam koel tijdens de meest verhitte momenten op de tennisbaan.

Organic tennistrui - 050 Groningen + grandslam steden

De tennistrui is geschikt voor dames en heren en heeft een moderne pasvorm. De trui heeft een mooi afgewerkte ronde hals, elastische taille en elastische manchetten die goed aanlsuiten op je lichaam. De levertijd van de tennistrui voor tennishelden uit Groningen is 1 tot 3 werkdagen.

  • 100% biologisch katoen
  • Hip 050 tennis design
  • Aan beide zijden te dragen

Wasvoorschrift organic tennistrui - Groningen

  • Trui binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken i.v.m. print

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Groningen

Heb je zin om te gaan tennissen in Groningen, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Groningense tennisverenigingen. En natuurlijk val je extra op met een Groningen tennistrui van Grandslam tennis op de tennisbaan.

Tennisverenigingen in Groningen

Tennisvereniging G.T.V. Van Starkenborgh - website G.T.V. Van Starkenborgh // Tennisvereniging G.L.T.V. Cream Crackers - website G.L.T.V. Cream Crackers // Tennisvereniging Groninger Lawn Tennis Bond - website Groninger Lawn Tennis Bond // Tennisvereniging G.S.T.C. - website G.S.T.C. // Tennisvereniging Tam - website Tam // Tennisvereniging S.P.R. - website S.P.R. // Tennisvereniging T.C. Veracket - website T.C. Veracket // Tennisvereniging L.T.C. Hoogkerk - website L.T.C. Hoogkerk // Tennisvereniging GSV Be Quick 1887 - website GSV Be Quick 1887 // Tennisvereniging Tennis- en Squashclub Haren - website Tennis- en Squashclub Haren // Tennisvereniging Zuid-Noordwolde e.o. ZNEO - website Zuid-Noordwolde e.o. ZNEO // Tennisvereniging De Marsch - website De Marsch

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel