Tennis hoodie - 020 Amsterdamse tennishelden

Artikelnummer: 0087-tennishoodie-amsterdam-Z209M
Artikel 6 van 78
€ 54,95 (inclusief btw)

Moderne tennis hoodie met een comfortabele pasvorm voor tennissers die actief zijn op de Amsterdamse banen. De hoodie is van hoogwaardig 100% biologisch katoen en heeft een zacht gevoerde capuchon met 2 geïntegreerde steekzakken. De tennis hoodie heeft een slanke pasvorm en is voor dames en heren tennissers.

Organic tennis hoodie - 020 Amsterdam

De hoodie heeft een print op borsthoogte in wit of goud en de tekst 020 Amsterdamse tennishelden. De hoodie heeft 2 stevige trekkoorden met details van leer en heeft een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

  • Hoodie van 100% biologisch katoen
  • Tennis hoodie Amsterdam in meerdere pastelkeuren
  • Geïntegreerde steekzakken

Wasvoorschrift organic tennis hoodie - Amsterdam

  • Binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennis hoodie niet in de droger of strijken

Maatvoering hoodie biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Amsterdam

Tennis je graag in Amsterdam, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Amsterdamse tennisverenigingen waar je lid kunt worden. En... je valt natuurlijk extra op met een hippe tennis Amsterdamse hoodie van Grandslam tennis.

Tennisverenigingen in Amsterdam

Tennisvereniging L.T.C. Strandvliet - website L.T.C. Strandvliet // Tennisvereniging PST - website PST // Tennisvereniging L.T.C. Festina - website L.T.C. Festina // Tennisvereniging T.C. Kattenlaan - website T.C. Kattenlaan // Tennisvereniging Rivierenbuurt (TVR) - website Rivierenbuurt (TVR) // Tennisvereniging TV Linnaeushof - website TV Linnaeushof // Tennisvereniging T.C. Elzenhagen - website T.C. Elzenhagen // Tennisvereniging De Meer Tennis - website De Meer Tennis // Tennisvereniging A.L.T.C. De Algemene - website A.L.T.C. De Algemene // Tennisvereniging A.S.T.P.V. Chip & Charge - website A.S.T.P.V. Chip & Charge // Tennisvereniging T.C. IJsbaanpad - website T.C. IJsbaanpad // Tennisvereniging A.L.T.C. D.D.V. - website A.L.T.C. D.D.V. // Tennisvereniging A.T.C. Sloterplas - website A.T.C. Sloterplas // Tennisvereniging T.V. Tie-Breakers - website T.V. Tie-Breakers // Tennisvereniging A.P.G.S. - website A.P.G.S. // Tennisvereniging A.L.T.C. Joy Jaagpad - website A.L.T.C. Joy Jaagpad // ​ Tennisvereniging V.V.G.A. - website V.V.G.A. // ​ Tennisvereniging A.L.T.C. Buitenveldert - website A.L.T.C. Buitenveldert // ​ Tennisvereniging Maccabi Tennis - website Maccabi Tennis // ​ Tennisvereniging Smashing Pink - website Smashing Pink // ​ Tennisvereniging T.C. Amstelpark Gold Star Tennis - website T.C. Amstelpark Gold Star Tennis // ​ Tennisvereniging Tennisvereniging AMVJ - website Tennisvereniging AMVJ // ​ Tennisvereniging A.T.C. Kadoelen - website A.T.C. Kadoelen // ​ Tennisvereniging T.C. Amsterdam - website T.C. Amsterdam // ​ Tennisvereniging A.T.V. Diemen - website A.T.V. Diemen // ​ Tennisvereniging S.V. T.O.B. - website S.V. T.O.B. // ​ Tennisvereniging T.C. ABN AMRO - website T.C. ABN AMRO // ​ Tennisvereniging T.V. Osdorp - website T.V. Osdorp // ​ Tennisvereniging ALTC De Aemstelburgh - website ALTC De Aemstelburgh // ​ Tennisvereniging SVU TeniSTA - website SVU TeniSTA // ​ Tennisvereniging T.V. Heb Durf - website T.V. Heb Durf // ​ Tennisvereniging T.V. Zaanstad-Zuid - website T.V. Zaanstad-Zuid // ​ Tennisvereniging T.V. Geuzenveld - website T.V. Geuzenveld // ​Tennisvereniging TC IJburg - website TC IJburg

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel