Tennistrui - 020 Amsterdam + grandslam steden

Artikelnummer: 0086-tennistrui-amsterdam-steden-Z208M
Artikel 5 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Mooie tennistrui voor dames en heren die de stad Amsterdam een warm hart toedragen. De trui heeft een tekstuele borstprint met de 4 grandslam steden en de naam Amsterdam. De tennistrui is voor heren en dames en is gemaakt van hoogwaardig 100% organic katoen. De trui heeft een moderne pasvorm en is in grijs en naturel verkrijgbaar.

Organic tennistrui - 020 Amsterdam + grandslam steden

Toon je tennis passie met onze Amsterdamse tennistruien en hoodies met exclusieve, op het tennissen en Amsterdam geïnspireerde prints en designs. De trui kan aan 2 kanten gedragen, de buitenzijde van de trui heeft een gladdere structuur, de binnenzijde heeft een iets grovere structuur. Een trui waar je tennishart sneller van gaat kloppen met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

  • Trui van 100% biologisch katoen
  • Tennistrui Amsterdam in meerdere pastelkeuren
  • Dubbelzijdig te dragen tennistrui

Wasvoorschrift organic tennistrui - Amsterdam

  • Binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Amsterdam

Heb je zin om te gaan tennissen in Amsterdam, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Amsterdamse tennisverenigingen. En natuurlijk val je extra op met een Amsterdam tennistrui van Grandslam tennis op de tennisbaan.

Tennisverenigingen in Amsterdam

Tennisvereniging L.T.C. Strandvliet - website L.T.C. Strandvliet // Tennisvereniging PST - website PST // Tennisvereniging L.T.C. Festina - website L.T.C. Festina // Tennisvereniging T.C. Kattenlaan - website T.C. Kattenlaan // Tennisvereniging Rivierenbuurt (TVR) - website Rivierenbuurt (TVR) // Tennisvereniging TV Linnaeushof - website TV Linnaeushof // Tennisvereniging T.C. Elzenhagen - website T.C. Elzenhagen // Tennisvereniging De Meer Tennis - website De Meer Tennis // Tennisvereniging A.L.T.C. De Algemene - website A.L.T.C. De Algemene // Tennisvereniging A.S.T.P.V. Chip & Charge - website A.S.T.P.V. Chip & Charge // Tennisvereniging T.C. IJsbaanpad - website T.C. IJsbaanpad // Tennisvereniging A.L.T.C. D.D.V. - website A.L.T.C. D.D.V. // Tennisvereniging A.T.C. Sloterplas - website A.T.C. Sloterplas // Tennisvereniging T.V. Tie-Breakers - website T.V. Tie-Breakers // Tennisvereniging A.P.G.S. - website A.P.G.S. // Tennisvereniging A.L.T.C. Joy Jaagpad - website A.L.T.C. Joy Jaagpad // ​ Tennisvereniging V.V.G.A. - website V.V.G.A. // ​ Tennisvereniging A.L.T.C. Buitenveldert - website A.L.T.C. Buitenveldert // ​ Tennisvereniging Maccabi Tennis - website Maccabi Tennis // ​ Tennisvereniging Smashing Pink - website Smashing Pink // ​ Tennisvereniging T.C. Amstelpark Gold Star Tennis - website T.C. Amstelpark Gold Star Tennis // ​ Tennisvereniging Tennisvereniging AMVJ - website Tennisvereniging AMVJ // ​ Tennisvereniging A.T.C. Kadoelen - website A.T.C. Kadoelen // ​ Tennisvereniging T.C. Amsterdam - website T.C. Amsterdam // ​ Tennisvereniging A.T.V. Diemen - website A.T.V. Diemen // ​ Tennisvereniging S.V. T.O.B. - website S.V. T.O.B. // ​ Tennisvereniging T.C. ABN AMRO - website T.C. ABN AMRO // ​ Tennisvereniging T.V. Osdorp - website T.V. Osdorp // ​ Tennisvereniging ALTC De Aemstelburgh - website ALTC De Aemstelburgh // ​ Tennisvereniging SVU TeniSTA - website SVU TeniSTA // ​ Tennisvereniging T.V. Heb Durf - website T.V. Heb Durf // ​ Tennisvereniging T.V. Zaanstad-Zuid - website T.V. Zaanstad-Zuid // ​ Tennisvereniging T.V. Geuzenveld - website T.V. Geuzenveld // ​Tennisvereniging TC IJburg - website TC IJburg

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel