REVIEW NAOMI OSAKA NIKE SCHOENEN

Artikel 1 van 1

Naomi Osaka is een van ‘s werelds meest beroemde atleten en daar horen natuurlijk een paar “eigen” tennisschoenen bij. In samenwerking met Nike heeft Osaka inmiddels een leuke en sportieve lijn dames tennisschoenen op de markt gebracht voor vrouwen. De hippe en opvallende schoenen zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen.

De Naomi Osaka schoen

Tenniswedstrijden zijn snel, fel en duren lang. Deze versie van de Naomi Osaka schoen combineert een responsieve Zoom Air unit met stevige zones, zodat je er langer tegenaan kunt.

– – – – –
“Nike is een plek waar ik gewoon op ontdekkingstocht kan gaan. Soms heb ik het gevoel dat het een speeltuin is voor ontwerpers. Wat leuk is, is dat onze gesprekken beginnen met slechts een idee, en leiden tot echt leuke, creatieve ontwerpen die weerspiegelen wie ik ben als atleet en vrouw.”

Naomi Osaka

– – – – –

Belangrijkste kenmerken van de Nike court air zoom GP turbo Osaka dames:

De Nike Court Air Zoom GP Turbo Osaka is een stabiele en lichte schoen die je de perfecte combinatie biedt van snelle wendbaarheid, responsieve demping en een hoge duurzaamheid. Een ideale schoen voor spelers die zich op de baan krachtig en snel willen bewegen.

  • Stabiele en lichte schoen

  • Geschikt voor gravel, hardcourt en smashcourt

De Air Zoom GP Turbo bevat een ingebouwd stootkussen die een vloeiende afrolbeweging stimuleert. Het design zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm. Het neusstuk is verstevigd aan de zijkant voor extra stevigheid bij het glijden. Overlays zijn uitgesneden op belangrijke plekken voor extra flexibiliteit en ventilatie.

De buitenzool met een veelzijdig profiel maakt de schoen geschikt voor zowel smashcourt-, hardcourt-, en gravelbanen. De schoen is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen waaronder 2 basic uitvoeringen in roze en oranje en 2 zeer opvallende uitvoeringen in paars en spijkerstof. De schoenen zijn er in een all-court uitvoering of een speciale gravel versie met een echte gravel zool. Een geweldige tennisschoen voor dames die op de baan en naast de tennisbaan willen opvallen!!!


Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Nike inc. en Tennisdirect.nl

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis designs,
kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

https://www.grandslam-tennis.eu – Naomi Osaka

Grandslam-tennis.eu is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Naomi Osaka + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Naomi Osaka… stuur een mailtje naar info(at)grandslam-tennis.eu.

© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel