Tennistrui - 040 Eindhovense tennishelden

Artikelnummer: 0091-tennistrui-eindhoven-040-Z208M
Artikel 10 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Sportieve tennistrui met op de voorzijde een opvallende 040 borstprint. De stijlvolle sweater is “een absolute must” voor tennissers en tennissters uit Eindhoven en omgeving. De trui is gemaakt van soepelvallend organisch katoen en heeft een mooie borstprint. De tennistrui heeft een mooi afgewerkt lederen detail aan de voorzijde met de tekst “pure organic”.

Organic tennistrui - 040 Eindhoven

De tennistrui “Eindhovense tennishelden” is afkomstig uit de steden collectie van grandslam tennis. Deze sportieve kleding is gemaakt van mooi biologisch materiaal dat zorgt voor veel draagcomfort en een moderne atletische look. De trui is ook binnenstebuiten te dragen zodat je deze ook zonder de borstprint kunt dragen. De levertijd van de tennistrui is 1 tot 3 werkdagen en is ook -in grotere aantallen- te bestellen met de naam van je tennisvereniging. Neem hiervoor contact met ons op!!!

  • Moderne pasvorm trui Eindhoven
  • Gemaakt van organic katoen
  • Aan beide zijden te dragen

Wasvoorschrift organic tennistrui - Eindhoven tennishelden

  • Trui binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken i.v.m. print

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Eindhoven

Ben je op zoek naar een tennisvereniging in Eindhoven, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Eindhovense tennisverenigingen.

Tennisverenigingen in Eindhoven

Tennisvereniging T.C. Engelsbergen - website T.C. Engelsbergen // Tennisvereniging E.S.T. Fellenoord - website E.S.T. Fellenoord // Tennisvereniging E.L.T.V. - website E.L.T.V. // Tennisvereniging Genneper Parken Tennis - website Genneper Parken Tennis // Tennisvereniging E.T.V. Volley - website E.T.V. Volley // Tennisvereniging T.V. De Doornakkers - website T.V. De Doornakkers // Tennisvereniging T.C. David Lloyd - website T.C. David Lloyd // Tennisvereniging TPC Metzpoint - website TPC Metzpoint // Tennisvereniging Prinsejagt - website Prinsejagt // Tennisvereniging Tegenbosch - website Tegenbosch // Tennisvereniging T.V. Meerhoven - website T.V. Meerhoven // Tennisvereniging T.C. de Helze - website T.C. de Helze // Tennisvereniging T.V. Wettenseind - website T.V. Wettenseind // Tennisvereniging T.V. Bokt - website T.V. Bokt // Tennisvereniging L.T.V. Eeckenrode - website L.T.V. Eeckenrode // Tennisvereniging Waalrese L.T.V. - website Waalrese L.T.V. // ​Tennisvereniging T.V. Nederwetten - website T.V. Nederwetten // ​Tennisvereniging TV de Lissevoort - website TV de Lissevoort // ​Tennisvereniging T.V. De Hogt - website T.V. De Hogt // ​Tennisvereniging T.V. De Korrel - website T.V. De Korrel // ​Tennisvereniging Veldhovense L.T.C. - website Veldhovense L.T.C.

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel