Tennistrui - 040 Eindhoven + grandslam steden

Artikelnummer: 0092-tennistrui-eindhoven-steden-Z208M
Artikel 11 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Trots op de stad waar je woont en tennist!!! Dan is deze tennistrui Eindhoven een uitstekende keuze om je hippe tenniscollectie uit te breiden. De tennistrui “Eindhovense tennishelden” is een moderne en comfortabele trui uit de casual tenniscollectie van grandslam tennis. De tenniscollectie bestaat uit kwalitatieve, moderne items waarmee je jouw tennisspel en liefde voor de stad Eindhoven kunt laten zien.

Organic tennistrui - 040 Eindhoven + grandslam steden

De tennistrui is eventueel ook in grotere aantallen te bestellen met je team of vereniging. Vind je het leuk de trui bijvoorbeeld cadeau te doen aan leden tijdens een jubileum of competitie met de naam van de vereniging neem dan contcat met ons op. De trui is gemaakt van hoogwaardig 100% biologisch katoen en heeft een soepelvallende pasmaat. De levertijd van de trui is 1 tot 3 werkdagen.

  • Moderne pasvorm trui Eindhoven
  • Gemaakt van organic katoen
  • Aan beide zijden te dragen

Wasvoorschrift organic tennistrui - Eindhoven

  • Trui binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken i.v.m. print

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Eindhoven

Heb je zin om te gaan tennissen in Eindhoven, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Eindhovense tennisverenigingen. En natuurlijk val je extra op met een Eindhoven tennistrui van Grandslam tennis op de tennisbaan.

Tennisverenigingen in Eindhoven

Tennisvereniging T.C. Engelsbergen - website T.C. Engelsbergen // Tennisvereniging E.S.T. Fellenoord - website E.S.T. Fellenoord // Tennisvereniging E.L.T.V. - website E.L.T.V. // Tennisvereniging Genneper Parken Tennis - website Genneper Parken Tennis // Tennisvereniging E.T.V. Volley - website E.T.V. Volley // Tennisvereniging T.V. De Doornakkers - website T.V. De Doornakkers // Tennisvereniging T.C. David Lloyd - website T.C. David Lloyd // Tennisvereniging TPC Metzpoint - website TPC Metzpoint // Tennisvereniging Prinsejagt - website Prinsejagt // Tennisvereniging Tegenbosch - website Tegenbosch // Tennisvereniging T.V. Meerhoven - website T.V. Meerhoven // Tennisvereniging T.C. de Helze - website T.C. de Helze // Tennisvereniging T.V. Wettenseind - website T.V. Wettenseind // Tennisvereniging T.V. Bokt - website T.V. Bokt // Tennisvereniging L.T.V. Eeckenrode - website L.T.V. Eeckenrode // Tennisvereniging Waalrese L.T.V. - website Waalrese L.T.V. // ​Tennisvereniging T.V. Nederwetten - website T.V. Nederwetten // ​Tennisvereniging TV de Lissevoort - website TV de Lissevoort // ​Tennisvereniging T.V. De Hogt - website T.V. De Hogt // ​Tennisvereniging T.V. De Korrel - website T.V. De Korrel // ​Tennisvereniging Veldhovense L.T.C. - website Veldhovense L.T.C.

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel