Tennis hoodie - 040 Eindhovense tennishelden

Artikelnummer: 0093-tennishoodie-eindhoven-Z209M
Artikel 12 van 78
€ 54,95 (inclusief btw)

Opvallende tennis hoodie met een moderne borstprint met de tekst 040 Eindhovense tennishelden. De tennis hoodie is van 100% organisch katoen en heeft een heerlijke zachte capuchon met opstaand boord en 2 trekkoorden die zijn afgewerkt met lederen details. De hoodie kan door dames en heren tennissers gedragen worden!!!

Organic tennis hoodie - 040 Eindhovense tennishelden

De tennis hoodie Eindhoven heeft een slanke pasvorm en is voorzien van geïntegreerde steekzakken zonder rits. De hoodie heeft een levertijd van 1 tot 3 werkdagen en is verkrijgbaar in meerdere pastelkleuren.

  • Moderne pasvorm hoodie Eindhoven
  • Gemaakt van organic katoen
  • Geïntegreerde steekzakken

Wasvoorschrift organic tennis hoodie - Eindhoven

  • Hoodie binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennis hoodie niet in de droger of strijken i.v.m. print

Maatvoering hoodie biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Eindhoven

Tennis je graag in Eindhoven, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Eindhovense tennisverenigingen waar je lid kunt worden. En... je valt natuurlijk extra op met een hippe tennis Eindhovense hoodie van Grandslam tennis.

Tennis verenigingen in Eindhoven

Tennisvereniging T.C. Engelsbergen - website T.C. Engelsbergen // Tennisvereniging E.S.T. Fellenoord - website E.S.T. Fellenoord // Tennisvereniging E.L.T.V. - website E.L.T.V. // Tennisvereniging Genneper Parken Tennis - website Genneper Parken Tennis // Tennisvereniging E.T.V. Volley - website E.T.V. Volley // Tennisvereniging T.V. De Doornakkers - website T.V. De Doornakkers // Tennisvereniging T.C. David Lloyd - website T.C. David Lloyd // Tennisvereniging TPC Metzpoint - website TPC Metzpoint // Tennisvereniging Prinsejagt - website Prinsejagt // Tennisvereniging Tegenbosch - website Tegenbosch // Tennisvereniging T.V. Meerhoven - website T.V. Meerhoven // Tennisvereniging T.C. de Helze - website T.C. de Helze // Tennisvereniging T.V. Wettenseind - website T.V. Wettenseind // Tennisvereniging T.V. Bokt - website T.V. Bokt // Tennisvereniging L.T.V. Eeckenrode - website L.T.V. Eeckenrode // Tennisvereniging Waalrese L.T.V. - website Waalrese L.T.V. // ​Tennisvereniging T.V. Nederwetten - website T.V. Nederwetten // ​Tennisvereniging TV de Lissevoort - website TV de Lissevoort // ​Tennisvereniging T.V. De Hogt - website T.V. De Hogt // ​Tennisvereniging T.V. De Korrel - website T.V. De Korrel // ​Tennisvereniging Veldhovense L.T.C. - website Veldhovense L.T.C.

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel