Tennis hoodie - 030 Utrechtse tennishelden

Artikelnummer: 0090-tennishoodie-utrecht-Z209M
Artikel 9 van 78
€ 54,95 (inclusief btw)

Opvallende tennis hoodie met een opdruk als eerbetoon aan de tennis stad Utrecht. De hoodie heeft een hippe print op borsthoogte en 2 stervige koorden om de capuchon aan te kunnen trekken. De zacht gevoerde capuchon heeft een hoge kapconstructie en 2 mooi afgewerkte steekzakken.

Organic tennis hoodie - 030 Utrechtse tennishelden

De tennis hoodie is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor veel draagcomfort en een moderne atletische look. Het materiaal bestaat uit 100% biologisch katoen dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is; groen en navy french. De levertijd van de Utrechtse tennis hoodie is 1 tot 3 werkdagen.

  • Hoge kwaliteit en gemaakt van 100% organic katoen
  • Voor Utrechtse tennis liefhebbers!!!
  • Geïntegreerde steekzakken

Wasvoorschrift organic tennis hoodie - Utrecht

  • Binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennis hoodie niet in de droger of strijken

Maatvoering hoodie biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Utrecht

Tennis je graag in Utrecht, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Utrechtse tennisverenigingen waar je lid kunt worden. En... je valt natuurlijk extra op met een hippe tennis Utrechtse hoodie van Grandslam tennis.

Tennisverenigingen in Utrecht

Tennisvereniging TV Zwaluwen Utrecht 1911 - website TV Zwaluwen Utrecht 1911 // Tennisvereniging ULTC Iduna - website ULTC Iduna // Tennisvereniging S.V. Kampong Tennis - website S.V. Kampong Tennis // Tennisvereniging T.V. PVC - website T.V. PVC // Tennisvereniging U.S.S.V. Sphaerinda - website U.S.S.V. Sphaerinda // Tennisvereniging U.S.V. Hercules - website U.S.V. Hercules // Tennisvereniging T.C. Domstad - website T.C. Domstad // Tennisvereniging UTV Kromme Rijn - website UTV Kromme Rijn // Tennisvereniging T.V. At Risk - website T.V. At Risk // Tennisvereniging T.V. Attila - website T.V. Attila // Tennisvereniging T.V. FAK - website T.V. FAK // Tennisvereniging TC de Uithof - website TC de Uithof // Tennisvereniging T.V. Groenekan - website T.V. Groenekan // Tennisvereniging S.V. P.V.D.V. - website S.V. P.V.D.V. // Tennisvereniging U.L.T.V. Rhijnauwen - website U.L.T.V. Rhijnauwen // Tennisvereniging L.T.V. Meijenhagen - website L.T.V. Meijenhagen // Tennisvereniging L.T.C. Vechtlust - website L.T.C. Vechtlust // Tennisvereniging T.C. Voordaan - website T.C. Voordaan // ​ Tennisvereniging Zuilense T.C. - website Zuilense T.C. // ​ Tennisvereniging T.V. Luck Raeck - website T.V. Luck Raeck // ​ Tennisvereniging U.V.V.-Tennis - website U.V.V.-Tennis // ​ Tennisvereniging T.V. Rijnhuyse - website T.V. Rijnhuyse // ​ Tennisvereniging L.T.V. De Doordraaiers - website L.T.V. De Doordraaiers // ​ Tennisvereniging B.L.T.C. De Niënhof - website B.L.T.C. De Niënhof // ​ Tennisvereniging T.V. Het Kraaienveld - website T.V. Het Kraaienveld // ​ Tennisvereniging C.O.V. Desto - website C.O.V. Desto // ​ Tennisvereniging L.T.C. Vleuten de Meern - website L.T.C. Vleuten de Meern // ​ Tennisvereniging Oudenrijn Tennisclub - website Oudenrijn Tennisclub // ​ Tennisvereniging L.T.C. Maarsen-Broeck - website L.T.C. Maarsen-Broeck // ​ Tennisvereniging T.V. Helios Centrum - website T.V. Helios Centrum // ​ Tennisvereniging T.V. Griffensteyn - website T.V. Griffensteyn // ​ Tennisvereniging T.V. Oudegein - website T.V. Oudegein // ​ Tennisvereniging Tautenburg - website Tautenburg // ​ Tennisvereniging TC Houten - website TC Houten // ​ Tennisvereniging tc Atalanta - website tc Atalanta

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel