Tennistrui - 030 Utrecht + grandslam steden

Artikelnummer: 0089-tennistrui-utrecht-steden-Z208M
Artikel 8 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Tennisfan uit Utrecht... toon dan je passie voor je stad en favoriete sport met deze tennistrui Utrecht!!! Een unieke casual tennistrui met de tekst Utrecht plus de 4 grandslam tennis steden; Melbourne, Paris, London en New York. De Utrechtse tennistrui is afkomstig uit de kledingcollectie van grandslam tennis. Onze collectie bevat moderne (team)kleding die is ontworpen voor tennis liefhebbers van ieder niveau.

Organic tennistrui - 030 Utrecht + grandslam steden

De trui is aan beide zijden te dragen en zorgt voor een uitstekende ventilatie + een hoge duurzaamheid. De tennistrui is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een moderne pasvorm met een ronde kraag en elastische boorden. De levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

  • Hoge kwaliteit en gemaakt van 100% organic katoen
  • Voor Utrechtse tennis liefhebbers!!!
  • Binnenste buiten te dragen

Wasvoorschrift organic tennistrui - Utrecht

  • Binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Utrecht

Heb je zin om te gaan tennissen in Utrecht, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Utrechtse tennisverenigingen. En natuurlijk val je extra op met een Utrecht tennistrui van Grandslam tennis op de tennisbaan.

Tennisverenigingen in Utrecht

Tennisvereniging TV Zwaluwen Utrecht 1911 - website TV Zwaluwen Utrecht 1911 // Tennisvereniging ULTC Iduna - website ULTC Iduna // Tennisvereniging S.V. Kampong Tennis - website S.V. Kampong Tennis // Tennisvereniging T.V. PVC - website T.V. PVC // Tennisvereniging U.S.S.V. Sphaerinda - website U.S.S.V. Sphaerinda // Tennisvereniging U.S.V. Hercules - website U.S.V. Hercules // Tennisvereniging T.C. Domstad - website T.C. Domstad // Tennisvereniging UTV Kromme Rijn - website UTV Kromme Rijn // Tennisvereniging T.V. At Risk - website T.V. At Risk // Tennisvereniging T.V. Attila - website T.V. Attila // Tennisvereniging T.V. FAK - website T.V. FAK // Tennisvereniging TC de Uithof - website TC de Uithof // Tennisvereniging T.V. Groenekan - website T.V. Groenekan // Tennisvereniging S.V. P.V.D.V. - website S.V. P.V.D.V. // Tennisvereniging U.L.T.V. Rhijnauwen - website U.L.T.V. Rhijnauwen // Tennisvereniging L.T.V. Meijenhagen - website L.T.V. Meijenhagen // Tennisvereniging L.T.C. Vechtlust - website L.T.C. Vechtlust // Tennisvereniging T.C. Voordaan - website T.C. Voordaan // ​ Tennisvereniging Zuilense T.C. - website Zuilense T.C. // ​ Tennisvereniging T.V. Luck Raeck - website T.V. Luck Raeck // ​ Tennisvereniging U.V.V.-Tennis - website U.V.V.-Tennis // ​ Tennisvereniging T.V. Rijnhuyse - website T.V. Rijnhuyse // ​ Tennisvereniging L.T.V. De Doordraaiers - website L.T.V. De Doordraaiers // ​ Tennisvereniging B.L.T.C. De Niënhof - website B.L.T.C. De Niënhof // ​ Tennisvereniging T.V. Het Kraaienveld - website T.V. Het Kraaienveld // ​ Tennisvereniging C.O.V. Desto - website C.O.V. Desto // ​ Tennisvereniging L.T.C. Vleuten de Meern - website L.T.C. Vleuten de Meern // ​ Tennisvereniging Oudenrijn Tennisclub - website Oudenrijn Tennisclub // ​ Tennisvereniging L.T.C. Maarsen-Broeck - website L.T.C. Maarsen-Broeck // ​ Tennisvereniging T.V. Helios Centrum - website T.V. Helios Centrum // ​ Tennisvereniging T.V. Griffensteyn - website T.V. Griffensteyn // ​ Tennisvereniging T.V. Oudegein - website T.V. Oudegein // ​ Tennisvereniging Tautenburg - website Tautenburg // ​ Tennisvereniging TC Houten - website TC Houten // ​ Tennisvereniging tc Atalanta - website tc Atalanta

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel