Tennistrui - 010 Rotterdam + grandslam steden

Artikelnummer: 0050-tennistrui-rotterdam-steden-Z208M
Artikel 2 van 78
€ 44,95 (inclusief btw)

Dames en heren model tennistrui Rotterdam. De tennistrui heeft een borstprint met de 4 grandslam steden + de stad Rotterdam. Deze sportieve Rotterdamse tennis kleding is gemaakt van hoogwaardig 100% organic katoen dat zorgt voor veel draagcomfort en een moderne atletische look.

Organic tennistrui - 010 Rotterdam + grandslam steden

De tennistrui kan aan beide zijden worden gedrage en geeft je dus meerdere mogelijkheden. De Rotterdamse tennistrui is ook leuk te combineren met vrijetijdskleding zoals een jeans, pants of een korte broek. De trui heeft een levertijd van 1 tot 3 werkdagen en is verkrijgbaar in zwart en groen. 

  • 100% organisch katoen
  • Tennistrui Rotterdam in mooie pastelkeuren
  • Dubbelzijdig te dragen

Wasvoorschrift organic tennistrui - Rotterdam

  • Binnenstebuiten wassen op 30C
  • Gebruik mild wasmiddel en geen wasverzachter
  • Tennistrui niet in de droger of strijken

Maatvoering trui biologisch katoen

momenteel niet beschikbaar

Op zoek naar een tennisvereniging in Rotterdam

Heb je zin om te gaan tennissen in Rotterdam, kijk dan eens op de site van de K.N.L.T.B. Daar vind je een volledig overzicht van alle Rotterdamse tennisverenigingen. En natuurlijk val je extra op met een Rotterdam tennistrui van Grandslam tennis op de tennisbaan.

Tennisverenigingen in Rotterdam

Tennisvereniging De Leeuwen van Walenburg - website De Leeuwen van Walenburg // Tennisvereniging L.T.V. DOSH - website L.T.V. DOSH // Tennisvereniging L.T.C. Aeolus-Oledo - website L.T.C. Aeolus-Oledo // Tennisvereniging N.S.R.L.T. - website N.S.R.L.T. // Tennisvereniging Nedlloyd - website Nedlloyd // Tennisvereniging Unilever - website Unilever // Tennisvereniging L.T.C. Kralingen - website L.T.C. Kralingen // Tennisvereniging Passing Shot - website Passing Shot // Tennisvereniging R.L.T.C. Lommerrijk - website R.L.T.C. Lommerrijk // Tennisvereniging T.C. Schiebroek - website T.C. Schiebroek // Tennisvereniging L.T.C. Plaswijck '62 - website L.T.C. Plaswijck '62 // Tennisvereniging T.C. Overschie - website T.C. Overschie // Tennisvereniging T.C. Victoria - website T.C. Victoria // Tennisvereniging T.V. Ommoord - website T.V. Ommoord // Tennisvereniging T.O.E.G. - website T.O.E.G. // Tennisvereniging Deuce-Again - website Deuce-Again // ​Tennisvereniging T.V. PhARO - website T.V. PhARO // ​Tennisvereniging Los Amigos - website Los Amigos // ​Tennisvereniging T.V. Van Vliet - website T.V. Van Vliet // ​Tennisvereniging S.L.V. - website S.L.V. // ​Tennisvereniging L.T.C. Triomf - website L.T.C. Triomf // ​Tennisvereniging T.V. Rebounce - website T.V. Rebounce // ​​Tennisvereniging TC Capelle - website TC Capelle // ​​Tennisvereniging T.V. Laatjeskaai - website T.V. Laatjeskaai // ​​Tennisvereniging T.V. Smitshoek - website T.V. Smitshoek // ​​Tennisvereniging R.L.T.C. - website R.L.T.C.

Specificatie Omschrijving
LET OP!!!!! Voor alle ontwerpen geldt dat deze met de hand worden gemaakt, zodoende zijn er zeer veel kleurcombi’s mogelijk. Het is (bijna) niet mogelijk om van iedere mogelijkheid in de shop een voorbeeld te laten zien, dat is dus bewust niet gedaan.

Twijfel je toch over een eventuele kleurcombi, stuur een mailtje en dan wordt er een voorbeeld per mail verzonden zodat je kunt kijken of de combi inderdaad naar je zin is, voordat je de bestelling plaatst.
© 2017 - 2024 grandslam tennis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel